Optimisme voor beginners

Optimisme kun je leren. Reken af met negativiteit en richt je op het positieve, waardoor niet alleen jij maar ook je omgeving steeds optimistischer wordt. Hoe? Door deze training te doen!
Goodhabitz

Sociale Intelligentie

Loop jij steeds tegen dezelfde sociale obstakels aan? Na het volgen van de training ‘Sociale Intelligentie’ is dat definitief verleden tijd!
Goodhabitz

NLP: een introductie

Ontwikkel je competenties, verbeter je sociale en communicatieve vaardigheden en verhoog je persoonlijke effectiviteit met NLP. Een training voor open geesten!
Goodhabitz

Out of the box-denken

Innovatief en onderscheidend zijn? Gooi die vaste denkpatronen overboord en leer net zo creatief denken als Edward De Bono en Walt Disney!
Goodhabitz

Nu ik! (assertiviteit voor beginners)

Heb je je weer de kaas van het brood laten eten? Dit was de laatste keer! Na het volgen van deze training blijft iedereen van jouw boterham af!
Goodhabitz

Mindfulness

Pieker minder, reduceer stress, word productiever en verbeter relaties. Leef met aandacht… en geniet van het moment. Dat is mindfulness. Iets voor jou? Doe nu de training!
Goodhabitz

Werken in de recreatie

In deze training leer je wat recreatie is en hoe je daar bij een bedrijf rekening mee kunt houden.
HorecaHero

Animatie in de recreatie

In deze microlearning geven wij jouw de handvaten inclusief een gratis te downloaden voorbeeld animatieprogramma.
HorecaHero

Mensenhandel en illegale prostitutie

Mensenhandel komt over de hele wereld voor. Ook in Nederland. In deze online training leer je signalen van mensenhandel herkennen.
HorecaHero

Social Media

In deze training zoomen we vooral in op Social media, specifiek voor de recreatiebranche.
HorecaHero

Allround medewerker – Frontoffice

Als all-round medewerker moet je eigenlijk van alles een beetje weten rondom het recreatiepark.
HorecaHero

Allround medewerker – Backoffice

In deze training laten we je zien welke werkzaamheden je allemaal tegenkomt vanuit de backoffice.
HorecaHero

Mise-en-place

In de training Mise-en-place leer je alles over je werkplek voorbereiden en de materialen. Misschien wel het belangrijkste onderdeel voor een kok is de mise-en-place.
HorecaHero

Schoonmaak- en afwassen

Een horeca keuken schoonmaken is een flink karwei maar wel van groot belang voor de hygiëne van je professionele keuken en alles wat daar gemaakt wordt.
HorecaHero

Keuken- en vaktermen

In de training Keuken- en vaktermen behandelen wij de meest voorkomende vaktermen in de horeca. Als gast kan het je soms opvallen dat het personeel allerlei termen naar elkaar roept..
HorecaHero

Frituren en veiligheid

In de training Frituren & veiligheid gaan we je leren hoe je “snacks” en “friet” bakt. Maar ook niet onbelangrijk, hoe maak je een friteuse schoon.
HorecaHero

HACCP

Iedereen die werkt in of een bedrijf heeft in de horeca krijgt te maken met de regels rondom voedselveiligheid. De term HACCP is je dan ook vast niet vreemd, maar wat is het nou precies?
HorecaHero

Sociale Hygiëne

Sociale Hygiëne is ook in 2022 een belangrijk diploma in de horeca. Organisaties en bedrijven die alcohol schenken en/of verkopen, dienen volgens de Drank-en Horecawet aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen.
HorecaHero

Trends

Niets veranderd er zo snel als trends, en jeetje wat zijn het er veel. Toch hebben we voor jullie een aantal trends voor dit jaar waar we in de horeca ons voordeel mee kunnen doen op een rijtje gezet.
HorecaHero

Circle of hospitality

Van de reservering tot het afscheid, dé weg naar succes! Wat zeggen we wel en wat zeggen we niet? Als bedienend medewerker krijg je op veel verschillende manieren te maken met een gast, daarom is belangrijk dat je weet op wat voor wijze je communiceert.
HorecaHero

Hygiëne in de keuken

Tijdens de training Hygiëne in de keuken leer je alles over de “hygiëne in de keuken”. Natuurlijk komt de inhoud van de hygiënecode aan bod, maar je leert ook hoe je de regels ervan in jouw bedrijf moet toepassen.
HorecaHero

Snijtechnieken

In de training Snijtechnieken behandelen wij de meest voorkomende messen en leren we je alle snijtechnieken. Een van de belangrijkste onderdelen hiervan is de positie van je sturende hand.
HorecaHero

Wijnkennis verdieping

In deze cursus gaan we laten zien hoe jij je als een echte wijnkenner kan profileren. Na deze cursus weet je niet alleen hoe je een fles wijn correct moet openen, presenteren en serveren, maar ook hoe je een gast kan adviseren en hoe je bijvoorbeeld kurk herkent.
HorecaHero

Bierkennis verdieping

Je hebt tot nu toe al van alles geleerd met betrekking tot bier. Waarschijnlijk wist je al een hele hoop door wat je op je werk hebt geleerd, door de basistraining en misschien door je eigen liefde voor bier?
HorecaHero