Hoe start ik met RecreatieHero?

Alle bedrijven in de recreatiesector die zijn aangesloten bij KIKK, voorheen Stichting Sociaal Fonds Recreatie, kunnen gratis gebruik maken van het RecreatieHero Basis pakket. Weet je niet zeker of je jullie onderneming bij KIKK is aangesloten?

Niet getreurd, je kan via het aanmeldformulier een account aanvragen. Wij checken vervolgens of je onderneming is aangesloten. Zo ja, dan ontvang je dezelfde dag nog je inloggegevens.

Wat is het verschil tussen het Basis en Premium pakket?

Het RecreatieHero Basis pakket is kosteloos voor jou als werkgever als je bent aangesloten bij KIKK, voorheen Stichting Sociaal Fonds Recreatie. 

Heb je méér dan 50 medewerkers in dienst en wil je graag je eigen online academy starten? Dan is het RecreatieHero Premium pakket interessant om eens naar te kijken. Uiteraard is het mogelijk om eerst de trainingen eens rustig te verkennen via het Basis pakket. Je zal versteld staan hoe leuk het is!

Is er een maximaal aantal accounts aan RecreatieHero verbonden?

Nee, alle medewerkers mogen onbeperkt gebruik maken van ons aanbod. Hier is geen limiet aan verbonden. Aandachtspunt is wel dat je medewerkers die uit dienst gaan dient te verwijderen uit je account.

Kan ik de voortgang bijhouden van mijn medewerkers?

Yes! Als leidinggevende of manager krijg je toegang tot de actuele resultaten en voortgang van je medewerkers via Mijn team binnen het leerplatform. Zo heb je te allen tijde inzicht in de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Geen probleem! Gebruik de link Wachtwoord vergeten op de inlogpagina van het leerplatform.

Staat jouw vraag er niet bij?

Gebruik de chat rechtsonder deze pagina!😀