Beheer en onderhoud van gebouwen in de recreatie

Beheer & Onderhoud van gebouwen is een boeiende en interactieve online training die is ontworpen om je handvaten te geven als het gaat om gebouwbeheer, budgettering, procedures en verduurzaming. De training is opgebouwd in 6 modules vol waardevolle inhoud.
HorecaHero

Excel compleet

Wil jij het maximale uit Excel halen? In deze training leer je hoe je je data omzet in een spetterend dashboard en deelt met Microsoft 365.
Goodhabitz

Microsoft Outlook

Outlook is zo veel meer dan een e-mailtoepassing. In deze training ontdek je functies waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Tijd om de meest efficiënte versie van jezelf te worden!
Goodhabitz

Microsoft 365 Samenwerken

Werk efficiënt samen. Ga aan de slag met Teams, To Do, Outlook en meer.
Goodhabitz

De geluksformule

Ben je op zoek naar manieren om meer plezier in je leven te ervaren? Onderzoekers op het gebied van de positieve psychologie hebben een schat aan technieken ontdekt die je kunnen helpen om jouw manier van denken te veranderen. Maak je klaar om puur geluk te brouwen!
Goodhabitz

Microsoft 365 Word

Beheers jij Word tot in perfectie? Met deze training tover je platte tekst om tot een puntgaaf professioneel document.
Goodhabitz

Microsoft 365 Teams

Wil jij het maximale uit Teams halen? In deze training leer je hoe je bestanden deelt, efficiënt vergadert en presenteert in Microsoft Teams.
Goodhabitz

Microsoft 365 OneNote

Brainstormen over nieuwe ideeën, recepten verzamelen voor je kookboek of een moodboard maken voor je thuiskantoor: het kan allemaal met OneNote!
Goodhabitz

Overstappen naar Office 365

Benieuwd naar het verschil tussen Office 365 en de klassieke Office-pakketten? Volg dan de training ‘Overstappen naar Office 365’.
Goodhabitz

Microsoft 365 PowerPoint

Ken jij alle ins en outs van PowerPoint al? Met deze training tover je een verzameling lege dia’s om tot een puntgave presentatie.
Goodhabitz

Goed met geld

Of je nu straatarm of steenrijk bent: een kritische blik op je financiën kan nooit kwaad. Volg de training en word goed met geld!
Goodhabitz

Veilig aan het werk

Het hele team heeft invloed op de arbeidsomstandigheden. Leer wat jij, je collega's en je werkgever kunnen doen om risico's op de werkplek te minimaliseren.
Goodhabitz

Ademhalen

Niets heeft zoveel invloed op je mentale en fysieke gesteldheid als ademhalen. Met deze training maak je van een goede ademhaling een gewoonte.
Goodhabitz

Informatiebeveiliging

Elke dag wisselen we informatie met elkaar uit, en dat doen we lang niet altijd veilig. Hoe voorkom je dat er data in verkeerde handen vallen?
Goodhabitz

Vergeet je brein niet!

Je houdt je lichaam fit in de sportschool. Maar onderhoud je ook je hersenen? Volg de training ‘Vergeet je brein niet!’.
Goodhabitz

De kracht van slaap

Een goede nachtrust maakt je creatiever, energieker en fitter. Wil je weten hoe je jouw slaapritme verbetert? Volg de training ‘De kracht van slaap’.
Goodhabitz

Ban de burn-out

Ook voor een burn-out geldt: voorkomen is beter dan genezen. In deze training ontdek je hoe je dat aanpakt.
Goodhabitz

Natúúrlijk duurzaam

Duurzaam leven? Natuurlijk! Maar wat is dat eigenlijk en hoe doe je dat? Deze online training biedt je concrete actiepunten waarmee je je werk- en privéleven direct verduurzaamt.
Goodhabitz

AVG-proof

De AVG verplicht jou en je organisatie om op een zorgvuldige manier met persoonsgegevens om te gaan. Hoe pak je dat aan?
Goodhabitz

Ongewenst gedrag aangepakt

Hoe creëer je een veilige werkomgeving voor je medewerkers? En wat kan een veilig werkklimaat juist in de weg staan? In deze online training leer je hoe je omgaat met pesterijen, discriminatie en ongewenst gedrag op de werkvloer.
Goodhabitz

Comprendre le français des affaires

Met de training 'Comprendre le français des affaires' spijker je je Franse taalkennis bij. Oefening baart kunst!
Goodhabitz

Stress is fijn

Stress als duwtje in de rug? Het kan! Met gezonde stress presteer je beter en krijg je meer voor elkaar. Hoe? Dat leer je in deze training!
Goodhabitz

Vitaliteit

Hoe zit het met jouw eet-, beweeg- en slaappatroon? In deze training neem je ze stuk voor stuk onder de loep en met kleine veranderingen maak je een groot verschil!
Goodhabitz

Basiskennis BHV

Weet jij wat je moet doen als je collega plotseling in elkaar zakt? Of wanneer hij een open beenbreuk oploopt? En ken je het ontruimingsplan van het gebouw waarin je werkt? In de online training Basiskennis bhv maak je kennis met alle onderdelen van bedrijfshulpverlening.
Goodhabitz