Mensenhandel en illegale prostitutie

Mensenhandel komt over de hele wereld voor. Ook in Nederland. In deze online training leer je signalen van mensenhandel herkennen.
HorecaHero

Word 2010 gevorderd

Stel jij de allerhoogste eisen aan de documenten die je met Word maakt? Tijd om je nog verder in Word 2010 te verdiepen!
Goodhabitz

Excel 2010 gevorderd

Ga de diepte in met Excel 2010! Na deze online training draai jij je hand niet langer om voor draaitabellen, geavanceerde functies, werken met grote databestanden en scenario’s!
Goodhabitz

PowerPoint 2013

Kom met een professionele PowerPoint-presentatie voor de dag. Dia’s, secties, animaties, thema’s, effecten … Na deze training zijn jouw presentaties om je vingers bij af te likken.
Goodhabitz

Overstappen naar Word 2010

Maak in sneltreinvaart kennis met de nieuwe features van Word 2010.
Goodhabitz

Word 2010 basis

In deze online training leer je hoe je jouw documenten tot in de puntjes verzorgt met Word 2010. Wel honderd veelgebruikte taken komen aan bod.
Goodhabitz

Outlook 2010

Leer handig en slim werken met Outlook 2010. Van de afwezigheidsassistent tot het automatisch opruimen van je inkomende e-mail: meer dan honderd veelgebruikte taken komen aan bod.
Goodhabitz

Excel 2010 basis

Beginnen met Excel 2010? In deze praktische stap voor stap training leer je in een handomdraai hoe je meer dan honderd veelgebruikte dagelijkse taken uitvoert.
Goodhabitz

Overstappen naar Outlook 2010

Maak in sneltreinvaart kennis met de nieuwe features van Outlook 2010.
Goodhabitz

Powerpoint 2010

In deze training leer je alles wat je nodig hebt voor een perfecte presentatie in PowerPoint 2010. Dia’s, animaties, thema’s, effecten .... meer dan honderd praktische taken komen aan bod.
Goodhabitz

Word 2013 – Rapporten en verslagen

Maak de volgende stap in Word 2013 en leer hoe je je documenten tot in de puntjes verzorgt. Van het indelen in secties tot het maken van een grafiek; in deze training leer je het allemaal.
Goodhabitz

Excel 2013 – Gegevensanalyse

Haal méér uit jouw gegevens. Leer in deze training alle ins en outs over (draai)tabellen, (draai)grafieken en oplossingsmethoden!
Goodhabitz

Microsoft 365 Word

Beheers jij Word tot in perfectie? Met deze training tover je platte tekst om tot een puntgaaf professioneel document.
Goodhabitz

Microsoft 365 PowerPoint

Ken jij alle ins en outs van PowerPoint al? Met deze training tover je een verzameling lege dia’s om tot een puntgave presentatie.
Goodhabitz

Outlook 2013

Voer stap voor stap de meest gebruikte taken in Outlook uit. Van het opstellen van een e-mail tot het plannen van een vergadering voor meerdere personen; in deze training komt het allemaal aan bod.
Goodhabitz

Excel 2013 basis

Maak kennis met de meest gebruikte functies van Excel 2013. Formules, functies, opmaak: in deze training komen meer dan tachtig taken aan bod, die je dagelijks kunt gebruiken.
Goodhabitz

Excel 2013 – Geavanceerde formules en functies

Na deze training kun je moeiteloos uit de voeten met de meest geavanceerde functies van Excel. Enige nadeel? Je wordt steeds vaker gestoord door collega’s met lastige Excel-vragen.
Goodhabitz

Microsoft 365 OneNote

Brainstormen over nieuwe ideeën, recepten verzamelen voor je kookboek of een moodboard maken voor je thuiskantoor: het kan allemaal met OneNote!
Goodhabitz

Word 2013 basis

Leer handig en efficiënt werken met Word 2013. Alle stappen voor het maken van een professioneel Word-document komen aan bod.
Goodhabitz

Informatiebeveiliging

Goodhabitz

Natúúrlijk duurzaam

Duurzaam leven? Natuurlijk! Maar wat is dat eigenlijk en hoe doe je dat? Deze online training biedt je concrete actiepunten waarmee je je werk- en privéleven direct verduurzaamt.
Goodhabitz

Stress is fijn

Stress als duwtje in de rug? Het kan! Met gezonde stress presteer je beter en krijg je meer voor elkaar. Hoe? Dat leer je in deze training!
Goodhabitz

Vitaliteit

Hoe zit het met jouw eet-, beweeg- en slaappatroon? In deze training neem je ze stuk voor stuk onder de loep en met kleine veranderingen maak je een groot verschil!
Goodhabitz