Hoe het werkt

Wil jij ook direct aan de slag met ons leerplatform? Vraag dan nu je eigen leerplatform aan! Volg daarna onderstaande stappen zodat je binnen no-time kan starten met RecreatieHero!

Stap 1:

Vul het aanvraagformulier in op de website van RecreatieHero. Je kunt kiezen uit de pakketten Basis en Premium. Informatie over de pakketten vind je hier.

[klik op de afbeelding om te vergroten]

Stap 2:

Wij verwerken je aanvraag en zetten alles voor je klaar. Vervolgens ontvang je van ons een e-mailbericht met alle informatie en jouw unieke inloggegevens voor zowel de medewerkers beheerpagina als het voortgangs dashboard.

Stap 3:

Via de medewerkers beheerpagina kun je nu medewerkers toevoegen en later indien gewenst op non-actief zetten. Meld je iemand aan? Dan krijgt hij of zij automatisch een uitnodiging toegestuurd per e-mail waarna zij hun inloggegevens kunnen aanmaken voor de academy.

[klik op de afbeelding om te vergroten]

Stap 4:

Zijn de medewerkers al lekker aan de slag gegaan binnen de academy? Dan is het uiteraard leuk om de voortgang van deze medewerkers te bekijken. Om dit te doen log je in bij het voortgangs dashboard.

Nog geen gratis leerplatform?

Ik ben werknemer