Overweldigd door een stortvloed aan data? Niet gevreesd! De vaardigheden die bij datageletterdheid horen leer je zo. Sommige heb je misschien zelfs allang in de vingers!
Goodhabitz
Branding professionals
Wat is branding nou eigenlijk? En wat heb je aan een sterk eigen merk? In deze Masterclass beantwoordt professor Jonathan Wilson deze vragen en werkt hij samen met jou aan je personal brand.
Goodhabitz
Culturele diversiteit
Onze maatschappij wordt met de dag diverser. Leer hoe je daar goed mee omgaat, zowel thuis als op je werk.
Goodhabitz
Lean
Sluit je aan bij de lean-revolutie en geef je team vleugels met een al tientallen jaren succesvolle werkfilosofie.
Goodhabitz
Dicht de generatiekloof
Met mensen van alle leeftijden op de werkvloer, is het belangrijk om te weten hoe je de kracht van een multigenerationeel team kunt benutten.
Goodhabitz
Nieuwsgierigheid
Bedenk eens wat je allemaal zou kunnen leren en ontdekken door nieuwsgieriger te zijn! Wakker je nieuwsgierigheid aan met deze training en stimuleer anderen om hetzelfde te doen!
Goodhabitz
De employee journey
Leer hoe je de ervaring van je medewerkers bij jouw organisatie kunt verbeteren, zodat ze gelukkiger en productiever worden in hun werk en langer blijven.
Goodhabitz
Diversiteit en inclusie
Als organisatie wil je aan de slag met diversiteit en inclusie, maar hoe pak je dat aan? Daar vertelt Hanan Challouki, expert inclusieve communicatie, alles over in deze Masterclass.
Goodhabitz
Werk-privébalans
Alle ballen in de lucht houden lastig? Dat vinden er meer. Het leven kan een circus zijn, maar jij bent de directeur. Tijd om de werk-privébalans in eigen hand te nemen.
Goodhabitz
Beheer en onderhoud van gebouwen in de recreatie
Beheer & Onderhoud van gebouwen is een boeiende en interactieve online training die is ontworpen om je handvaten te geven als het gaat om gebouwbeheer, budgettering, procedures en verduurzaming. De training is opgebouwd in 6 modules vol waardevolle inhoud.
HorecaHero
Werken in de recreatie
In deze training leer je wat recreatie is en hoe je daar bij een bedrijf rekening mee kunt houden.
HorecaHero
Animatie in de recreatie
In deze microlearning geven wij jouw de handvaten inclusief een gratis te downloaden voorbeeld animatieprogramma.
HorecaHero
Mensenhandel en illegale prostitutie
Mensenhandel komt over de hele wereld voor. Ook in Nederland. In deze online training leer je signalen van mensenhandel herkennen.
HorecaHero
Social Media
In deze training zoomen we vooral in op Social media, specifiek voor de recreatiebranche.
HorecaHero
Allround medewerker – Frontoffice
Als all-round medewerker moet je eigenlijk van alles een beetje weten rondom het recreatiepark.
HorecaHero
Allround medewerker – Backoffice
In deze training laten we je zien welke werkzaamheden je allemaal tegenkomt vanuit de backoffice.
HorecaHero
Mise-en-place
In de training Mise-en-place leer je alles over je werkplek voorbereiden en de materialen. Misschien wel het belangrijkste onderdeel voor een kok is de mise-en-place.
HorecaHero
Schoonmaak- en afwassen
Een horeca keuken schoonmaken is een flink karwei maar wel van groot belang voor de hygiëne van je professionele keuken en alles wat daar gemaakt wordt.
HorecaHero
Keuken- en vaktermen
In de training Keuken- en vaktermen behandelen wij de meest voorkomende vaktermen in de horeca. Als gast kan het je soms opvallen dat het personeel allerlei termen naar elkaar roept..
HorecaHero
Frituren en veiligheid
In de training Frituren & veiligheid gaan we je leren hoe je “snacks” en “friet” bakt. Maar ook niet onbelangrijk, hoe maak je een friteuse schoon.
HorecaHero
HACCP
Iedereen die werkt in of een bedrijf heeft in de horeca krijgt te maken met de regels rondom voedselveiligheid. De term HACCP is je dan ook vast niet vreemd, maar wat is het nou precies?
HorecaHero
Sociale Hygiëne
Sociale Hygiëne is ook in 2022 een belangrijk diploma in de horeca. Organisaties en bedrijven die alcohol schenken en/of verkopen, dienen volgens de Drank-en Horecawet aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen.
HorecaHero
Trends
Niets veranderd er zo snel als trends, en jeetje wat zijn het er veel. Toch hebben we voor jullie een aantal trends voor dit jaar waar we in de horeca ons voordeel mee kunnen doen op een rijtje gezet.
HorecaHero
Circle of hospitality
Van de reservering tot het afscheid, dé weg naar succes! Wat zeggen we wel en wat zeggen we niet? Als bedienend medewerker krijg je op veel verschillende manieren te maken met een gast, daarom is belangrijk dat je weet op wat voor wijze je communiceert.