--

Webinar Onboarding van 22 april terugkijken

HorecaHero en GoodHabitz hebben afgelopen Donderdag 22 april een online webinar gegeven. In deze webinar laten zij zien hoe je op een leuke en makkelijke manier gebruik kan maken van het kant-en-klare onboarding programma van RecreatieHero! Benieuwd? Bekijk de webinar hieronder terug!

Pssst.. Na afloop kun je meteen gratis gebruik maken van het online onboardingsprogramma van RecreatieHero! 😀

Wat is RecreatieHero?

RECRON, FNV Recreatie en CNV Vakmensen hebben het initiatief genomen om een breed palet aan online trainingen aan de recreatie ter beschikking te stellen. Dit palet bestaat uit trainingen van HorecaHero en GoodHabitz, dat wordt aangeboden binnen een voor de recreatie ingericht leer management systeem. KIKK/SFR en het O&O fonds van de verblijfsrecreatie maken de financiering mogelijk.

150 leuke & leerzame trainingen

Ons aanbod bestaat uit maar liefst 150 leuke en leerzame trainingen op het gebied van competenties, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Van softskills trainingen tot aan horecatrainingen met o.a. gastvrijheid en sociale hygiëne. Kies zelf welke trainingen je medewerkers moeten volgen en houdt alle leerresultaten en voortgang bij. Met RecreatieHero kan je kosteloos beschikken over een online leerplatform voor jouw personeel. Maak in een mum van tijd van elke medewerker een RecreatieHero!

Sociale Hygiëne cursus en SVH diploma

De cursus sociale hygiëne is ontwikkeld voor diegenen die werken of te maken krijgen met gasten waar alcohol aan wordt geschonken. Dit zijn veelal bars, restaurants, brasseries en hotels. Naast onderwerpen zoals alcoholgebruik, wordt ook aandacht besteed aan drugsgebruik en gokverslaving. In de cursus wordt ook aandacht besteed aan hoe om te gaan met dergelijk gebruik of verslaving en hoe het beste gereageerd kan worden naar consumenten en hun gedrag.

Sociale Hygiëne diploma behalen?

Wist je dat je als RecreatieHero lid 10% korting krijgt op sociale hygiëne bij HorecaHero? Zo betaal je voor de online training inclusief het officiële SVH examen slechts 179,- exclusief btw. Gebruik bij bestelling de kortingscode: RecreatieHero.

Motiveren & inspireren

Bij RecreatieHero trainen we niet alleen je medewerkers, we motiveren en inspireren hen ook. Jouw personeel moet continu de veranderingen in de markt en het bedrijf bijhouden. Ook wil je gekwalificeerde medewerkers zo lang mogelijk binden. Het is daarom belangrijk om te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Ze worden er niet alleen effectiever van, maar ervaren ook meer plezier in het werk.

Onboarding

Gebruik ons leerplatform ook voor je nieuwe medewerkers door een onboarding programma samen te stellen met behulp van alle bestaande trainingen. Onboarding is een belangrijke fase voor het latere succes van je medewerkers. Medewerkers die een effectief inwerktraject doorlopen blijken productiever te zijn, voelen zich waardevoller en bouwen sneller een relatie op met de onderneming. Ook biedt het je de mogelijkheid om een goede eerste indruk te maken.

Inzicht in de kennis van je medewerkers

Alle trainingen van RecreatieHero zijn meetbaar en geven inzicht in de kennis van je medewerkers. Met een druk op de knop kan je eenvoudig de voortgang van je personeel bekijken. Deze resultaten kun je vervolgens gebruiken in een functioneringsgesprek of persoonlijk loopbaantraject.

Werf, bind en behoud je medewerkers

Met RecreatieHero zorg jij ervoor dat nieuwe en huidige medewerkers het hele jaar door trainen en zichzelf ontwikkelen. Onbeperkt trainen en een compleet trainingsaanbod op het gebied van hospitality met o.a. sociale hygiëne, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. En je hoeft er ook niets voor te betalen!

Gastvrijheid

Productkennis

Communicatie

Competenties

De voordelen van een online leerplatform

Ontdek de belangrijkste voordelen voor jouw onderneming

Verminder het personeelsverloop met 60%

Reduceer je kosten van onboarding met 71%

Vul tot 10% meer vacatures

Faciliteer een lerende organisatie

Goed getraind personeel levert 10-20% meer omzet op

Kies de oplossing die bij jou past

Onze pakketten

Basis
De trainings- en opleidingsbehoefte is per onderneming verschillend. Wil jij kosteloos en direct aan de slag met alle online trainingen zonder gedoe? Dan is het gratis RecreatieHero Basis pakket voor jou de beste oplossing. Klik direct op 'aanvragen' of vul het aanvraagformulier in onderaan deze webpagina. Binnen een uur ontvang je een persoonlijke inlogcode.

Premium
Ben je een recreatieonderneming met méér dan 50 medewerkers en wil je graag je eigen online academy starten? Dan is het RecreatieHero Premium pakket interessant om eens naar te kijken. Uiteraard is het mogelijk om eerst de trainingen eens rustig te verkennen vanuit het Basis pakket. Je zal versteld staan hoe leuk het is!

BASIS

Basis

$96.99
 • Onbeperkt leren
 • 24/7 toegang
 • Voortgang medewerkers
 • 150+ trainingen
Aanvragen
PREMIUM

Premium

$96.99
 • Onbeperkt leren
 • 24/7 toegang
 • Voortgang medewerkers
 • 150+ trainingen
 • Eigen huisstijl leeromgeving
 • Eigen trainingen toevoegen, ook praktijk
Aanvragen

RecreatieHero wordt jullie aangeboden door:

Een greep uit de trainingen

Met de online trainingen van RecreatieHero zijn jouw medewerkers nooit uitgeleerd. Een leven lang leren, dat is waar het uiteindelijk om gaat. Het trainen van je personeel is een investering die niet achter mag blijven in een succesvolle onderneming.

Referenties

We zijn al enkele jaren bezig met het trainen en opleiden van onze medewerkers. Wat heerlijk dat zij nu de gelegenheid hebben om zelf de regie te nemen op wat ze leren. We rollen trajecten voor ze uit, maar ze zijn ook nog in de gelegenheid om persoonlijke keuzes te maken, waardoor ze niet alleen als medewerker, maar ook als mens groeien. Mooi om te zien!

Angelique Joosten

Manager Marketing & Sales
Recreatiepark de Leistert

Ik krijg heel veel energie van de leuke reacties die we terugkrijgen van de collega’s die de online module hebben gezien. Vooral dat ze 24/7 zelf mogen kiezen uit onderwerpen zoals Mindfulness, Bierkennis of Office valt in de smaak. Onze interne vakspecifieke cursussen worden er ook echt beter van, er is zelfs een module voor Afwassers J.  Echt een aanwinst.

Mariska Pronk

Excellence Human Being Manager & Excellence Trainer
De Kennemer duin campings

Start vandaag nog met het RecreatieHero leerplatform!

Liever telefonisch contact?

085 – 864 0036

Aanmelden

  Wat is het verschil?
  Bij het invullen van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de AVG overeenkomst.

  Blijf op de hoogte van RecreatieHero

  Graag houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe trainingen van RecreatieHero!

  Ik ben werknemer