Vanaf vandaag kan iedereen binnen de recreatiebranche kosteloos gebruik maken van het online leerplatform RecreatieHero. Méér dan 150 trainingen worden in de vorm van e-learning modules aangeboden voor ondernemers en werknemers. Van een biertje tappen tot gastvriendelijkheid en van creatief denken tot Excel. Een breed pakket waarin voor iedereen wat te vinden is. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

Met de online trainingen van RecreatieHero zijn jouw medewerkers nooit uitgeleerd. Een leven lang leren, dat is waar het uiteindelijk om gaat. Het trainen van je personeel is een investering die niet achter mag blijven in een succesvolle onderneming.

De komende weken zijn er webinars te volgen met toelichting en uitleg. Interesse? Bekijk dan nu onze activiteitenagenda en plan een afspraak in. Wil jij vandaag nog starten met RecreatieHero? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier. Liever telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op 085 864 0036. Wij zijn enorm blij met het resultaat, hopelijk jij ook!