Over

Met een vakantie op 5-sterren Recreatiepark De Boshoek beleeft u een unieke vakantie met het gezin of de hele familie! Met een ruim aanbod aan vakantiehuizen, glampingaccommodaties, kampeerplaatsen, hotelkamers en groepsaccommodaties vindt u gegarandeerd uw favoriete bestemming.

CENTRAAL GELEGEN

Het vakantiepark is centraal gelegen in Voorthuizen, de Entree van de Veluwe, waardoor attracties eenvoudig te bereiken zijn.

UNIEKE ACCOMMODATIES

Zij beschikken over een divers aanbod aan accommodaties met plek voor maximaal 20 personen en zijn geschikt voor elk gezelschap.

VOOR JONG & OUD

Hun faciliteiten bezorgen jong en oud veel vakantiepret! Neem een duik in het zwembad, doe mee met de animatie of leef u uit op de sportvelden.

HORECA & SUPERMARKT

Neem plaats in de horeca voor een uitgebreid diner of een snelle hap. Of haal boodschappen in onze supermarkt, zoals verse broodjes.

RecreatieHero Premium

Bij RecreatieHero trainen we je medewerkers niet alleen op het gebied van vakinhoudelijke kennis, we willen ze ook motiveren en inspireren om zichzelf te ontwikkelen. De kracht van persoonlijke ontwikkeling is dat je meer regie kunt nemen over je eigen leven. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in je dagelijkse doen en laten. Daarnaast zit je ook beter in je vel wanneer je jezelf ontwikkelt, relativeer je eenvoudiger en leer je een stuk sneller!

Met het Premiumpakket van RecreatieHero is Recreatiepark de Boshoek nu niet alleen in staat om een compleet in huisstijl ingericht leerplatform aan te bieden, maar kunnen zij ook eigen gemaakte (praktijk)trainingen toevoegen. Leren is nog nooit zo leuk geweest!

Live gang

Recreatiepark wil komend najaar live gegaan met de ”DeBoshoek Academy”, gevuld met diverse trainingen uit het RecreatieHero aanbod en eigengemaakte trainingen om alle medewerkers klaar te stomen voor het echte werk!

Ben jij het volgende recreatiepark die over gaat op RecreatieHero Premium?!

Wij wensen Lotte en haar team heel veel succes met het Premium pakket van RecreatieHero!