Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor iedereen die werkt in of betrokken is bij horeca-gelegenheden waar alcohol wordt geserveerd, zoals bars, restaurants, brasseries en hotels. Naast de basiskennis over alcoholgebruik, wordt er ook uitgebreid ingegaan op drugsgebruik en gokverslaving. Je leert hoe je omgaat met deze situaties en hoe je het gedrag van consumenten het beste kunt aanpakken.

En het mooiste? Als lid van RecreatieHero betaal je voor de online training, inclusief het officiële SVH-examen, slechts €206,10 exclusief btw. Vergeet niet de kortingscode RecreatieHero te gebruiken bij je bestelling.

Bestel nu voor slechts €206,10 en profiteer van deze speciale aanbieding! Bovendien zijn wij een van de goedkoopste aanbieders van Sociale Hygiëne.

Examens door heel Nederland!

Wanneer je bij HorecaHero de online training en proefexamens hebt gedaan kun je je direct inschrijven voor het officiële examen. Inschrijven voor het examen doe je via de voucher die je je na je bestelling bij ons hebt gekregen, en kan door heel Nederland worden afgenomen! Waarom nog wachten? Start vandaag nog met leren! Klik hier om te bestellen.

Kortom; je kunt nog deze week je Sociale Hygiene diploma op zak hebben!

Gebruik bij het afronden van je bestelling de kortingscode: recreatiehero