Een verblijf bij RCN Vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. RCN beschikt over maar liefst zeventien vakantieparken in Nederland en Frankrijk, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur. Dankzij die verscheidenheid kunnen zij hun gasten altijd een vakantie bieden die bij hen past.

Laatst is RCN live gegaan met de ”RCN Academy”, gevuld met diverse trainingen uit het RecreatieHero aanbod en eigengemaakte trainingen om alle medewerkers klaar te stomen voor het echte werk! Meer lezen over RCN Vakantieparken? Kijk dan op www.rcn.nl.

RecreatieHero Premium

Bij RecreatieHero trainen we je medewerkers niet alleen op het gebied van vakinhoudelijke kennis, we willen ze ook motiveren en inspireren om zichzelf te ontwikkelen. De kracht van persoonlijke ontwikkeling is dat je meer regie kunt nemen over je eigen leven. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in je dagelijkse doen en laten. Daarnaast zit je ook beter in je vel wanneer je jezelf ontwikkelt, relativeer je eenvoudiger en leer je een stuk sneller!

Met het Premiumpakket van RecreatieHero is RCN Vakantieparken nu niet alleen in staat om een compleet in huisstijl ingericht leerplatform aan te bieden, maar kunnen zij ook eigen gemaakte (praktijk)trainingen toevoegen. Leren is nog nooit zo leuk geweest!