We hebben op dit moment drie nieuwe trainingen die we met veel enthousiasme met jullie kunnen delen:

  • Allround medewerker- frontoffice
  • Allround medewerker- backoffice
  • Social media voor de recreatie

De trainingen voor de allround medewerker is speciaal ontwikkeld voor de startende medewerker in de recreatiebranche. We beginnen hier bij de basis en laten met andere veel filmpjes zien hoe je gasten op een gastvrije manier kan ontvangen en helpen. Niet bij ieder recreatiepark wordt er gewerkt met een specifieke functie als front,- of backoffice medewerker, maar de werkzaamheden zijn er wel! Vandaar dat deze trainingen heel goed inzetbaar zijn voor de recreatieparken waar minder personeel nodig is en waar medewerkers multifunctioneel inzetbaar zijn.

Voor de Social media training laten we jullie zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om gebruik van te maken en vooral welke platformen zich uitstekend hier voor lenen. Zomaar wat foto’s van online gooien is niet verstandig, maar wat dan wel? Watch and learn! Deze training is geschikt voor de medewerkers die al iets meer ervaring hebben en het leuk vinden om mee te denken over een marketingplan.

De trainingen staan beschikbaar in de academy van RecreatieHero! Hebben jullie een eigen academy? Dan worden de trainingen via de mail met jou gedeeld!

Winnaars van de maand

Deze maand zijn de gelukkige winnaars: Sanne Honselaar en Paul de Boer. Jullie hebben de training afgerond en daarbij een dinerbon gewonnen van een restaurant naar keuze, gefeliciteerd!

Nieuwe leden RecreatieHero

Leuk om te delen is dat alleen al in de maand februari er 100 nieuwe recreatieparken zich hebben aangemeld om gebruik te maken van ons online leerplatform! Hoe tof is dat? Of je nou veel of weinig personeel hebt, ons trainingsaanbod is voor iedereen interessant. Je bent namelijk nooit uitgeleerd!

Ben jij nog geen lid, maar zou je eens een kijkje willen nemen in de academy? Laat het ons vooral weten, dan krijg je een demo-account en kan je zelf ook zien waar iedereen zo enthousiast over is!