Nieuwe training: “Animatie

Nieuwe training: "Animatie"

Animatie gaat om het actief bezig laten zijn van de recreant en de organisatie daarvan; het vermaken van de recreant. Vandaag de dag moet je meer bieden dan alleen een leuke kamer of accommodatie. Een goed activiteitenaanbod kan hier niet bij ontbreken. Maar hoe maak je nu een goed een animatieprogramma? In deze microlearning geven wij jouw de handvaten inclusief een gratis te downloaden voorbeeld animatieprogramma.

Nieuwe training: “Werken in de recreatie

Recreëren doet iedereen. De een gaat ‘s morgens om zes uur het bed uit om te vissen, terwijl een ander juist thuiskomt van een houseparty. De een gaat een hele dag in de keuken staan om een lekkere maaltijd te koken, terwijl een ander de keuken ontvlucht om Chinees te gaan eten. Hoe verschillend deze activiteiten ook lijken, het kunnen allemaal vormen van recreatie zijn. In deze training leer je wat recreatie is en hoe je daar bij een bedrijf rekening mee kunt houden.

Nog geen lid? Meld je aan!

Ben jij nog geen lid, maar zou je eens een kijkje willen nemen in de academy? Laat het ons vooral weten, dan krijg je een demo-account en kan je zelf ook zien waar iedereen zo enthousiast over is!