Gebruiksvriendelijker

Het nieuwe leerplatform is gebruiksvriendelijker voor zowel de beheerders als de medewerkers. De medewerkers bevinden zich in een soort van “Netflix” achtige leeromgeving wat het aantrekkelijker maakt om trainingen op te starten en af te ronden.

Uitdagender

De leeromgeving daagt de medewerkers meer uit! Zo kan de medewerker “learning streaks” behalen door regelmatig in te loggen. Ook is er een onderlinge competitie “ranking” tussen je collega’s en jou.

Verbeterde gebruikersbeheer

Het toevoegen en verwijderen van gebruikers is nu geïntrigeerd naar één systeem. Dit maakt het vele malen makkelijker en overzichtelijker om als bedrijf je gebruikers te beheren.

Meer inzichten

Meer inzicht in gebruik en populariteit van trainingen! Waar je in het vorige platform alleen inzicht had in de voortgang, heb je nu ook inzicht in het aantal gestarte trainingen per week / maand en kwartaal, aantal inloggen per week / maand en kwartaal en populaire trainingen binnen jouw bedrijf.

Download de App

De RecreatieHero Academy is nu ook voor medewerkers te downloaden in de Google Play en App Store. Deze werkt naadloos samen met de web versie.

Hoe het platform gebruiken?

Maakte je al gebruik van RecreatieHero in de oude omgeving? Dan hebben wij je account en resultaten voor je overgezet naar het nieuwe platform. Deze heb je inmiddels ontvangen. Wanneer je deze nog niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. Of je kunt via onderstaande link op wachtwoord vergeten drukken:

Inloggen als medewerker: https://academy.recreatiehero.nl
Inloggen als manager: https://academy.recreatiehero.nl/admin/login

Nog geen gebruiker?

Ben je nog geen gebruiker van RecreatieHero maar draag je wel af aan KIKK SFR, dan hebben we goed nieuws voor je; RecreatieHero is dan volledig gratis!

Aanmelden kan via www.recreatiehero.nl.
Vragen? Op de website vind alle informatie over dit prachtige leerplatform voor de recreatiebranche.

Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar op: 085 864 0036 of per e-mail op: info@recreatiehero.nl