Uit de afgelopen jaren is gebleken dat steeds meer Duitse gasten de weg vinden naar ons prachtige landje. Als gastheer of gastvrouw wil je natuurlijk graag je Duitse gasten op dezelfde manier te woord kunnen staan als je Nederlandse gasten. Dat is in sommige gevallen best moeilijk! Door het veel te spreken, leer je het snel! En geloof ons, Duitsers zijn enorm vriendelijk en helpen je graag als je er niet helemaal uitkomt.

Taaltraining Duits

RecreatieHero en Endurance hebben de handen ineen geslagen voor het ontwikkelen van een digitale basistraining Duits. Deze basistraining is voor alle medewerkers binnen de recreatiesector die zich de eerste basisbeginselen van de Duitse taal op het gebied van (voornamelijk) spreekvaardigheid eigen willen maken. Het resultaat: niet één, maar vijf leuke en leerzame microlearnings met elk een ander thema: begroeten en voorstellen (1), afscheid nemen en uitchecken (2), de weg wijzen (3), info over je bedrijf (4) en small talk (5).

Nieuwsgierig geworden?

Verbeter nu je Duitse taal met behulp van leuke tekstjes, vragen én oefen woordjes en zinnen om je gasten optimaal te kunnen bedienen. Kijk wat je al weet en leer bij wat je nog niet weet! Waarom nog wachten? Alle Duitse taaltrainingen staan in de catalogus van RecreatieHero. Succes en veel plezier!

RecreatieHero

Er komen binnenkort weer een aantal nieuwe trainingen bij dus neem regelmatig een kijkje op onze website om te zien wat is toegevoegd. Zo ben je altijd goed op de hoogte!