We hebben weer een aantal fantastische nieuwkomers gepubliceerd. Hieronder zullen we een aantal van de nieuwe trainingen uitlichten. Er komen maandelijks nieuwe titels bij dus neem regelmatig een kijkje op onze website om te zien wat is toegevoegd. Zo ben je altijd goed op de hoogte.

Microsoft 365: Samenwerken

Werk efficiënt samen. Ga aan de slag met Teams, To Do, Outlook en meer.

0163_landscape-8lymz

Digitale transformatie

Wat hebben alle succesvolle bedrijven van deze tijd gemeen? In de Masterclass ‘Digitale Transformatie’ geeft Jim Stolze het antwoord.

0303-MC_Jim_landscape

Kies de beste

De juiste mensen op de juiste plaats: het is cruciaal voor de prestaties van je organisatie. Ontdek hoe je droomkandidaten strikt!

Gewoon goed rekenen

Kraken je hersenen bij het zien van wisselgeld? En weet je niet meer het verschil tussen omtrek en oppervlakte? Geen nood, met deze training fris je jouw geheugen op!

Excel compleet

Wil jij het maximale uit Excel halen? In deze training leer je hoe je je data omzet in een spetterend dashboard en deelt met Office 365.

Nieuwsgierig geworden naar de trainingen?? Kijk wat je al weet en leer bij wat je nog niet weet! Waarom nog wachten? De nieuwe trainingen staan in het nieuw LTI overzicht. Succes en veel plezier!

Via onderstaande button vind je ons LTI bestand met daarin de nieuwe trainingen.

Download excel bestand