Seizoenstart

Vanaf april wordt het weer zonniger en warmer en trekken de mensen er graag weer op uit! Recreatieparken zien de gasten weer binnenstromen en genieten van hun verblijf. We hebben de afgelopen periode veel recreatie ondernemers gesproken en we horen veel positieve geluiden. Maar laten we eerlijk zijn, personeelstekort is iets waar vrijwel alle ondernemers tegenaan lopen, wanneer zij groter zijn dan een familiecamping.

Vanuit RecreatieHero bestaat de optie om medewerkers online te trainen en in te werken. Zo hebben we een onboardingsprogramma klaarstaan voor zowel bedieningsmedewerkers als keukenmedewerkers. Daarnaast hebben we ook voor de receptie trainingen ontwikkeld die jouw nieuwe collega’s inwerken in no-time! Omdat we vanuit de branche mee willen denken, blijven we nieuwe trainingen ontwikkelen die de ondernemers helpen en ondersteunen in hun vakgebied.

Terugblik online kennissessie

Op 21 april en 11 mei hebben we ook een online kennissessie georganiseerd om ondernemers mee te nemen in het online leren en hebben we mooie praktijkvoorbeelden laten zien. Leuk dat er zoveel aanmeldingen waren en we dat we er een interactieve sessie van konden maken. Daarnaast hebben we veel vragen kunnen beantwoorden van onze leden en enthousiast kunnen maken om hier nog meer gebruik van te maken.

Nieuwe trainingen

Signalering mensenhandel

Ook hebben we weer een nieuwe training gelanceerd Signalering mensenhandel. Omdat seksafspraken vaak ongemerkt plaats in hotels en vakantieparken. Het kan daarbij gaan om illegale prostitutie, waaronder seksuele uitbuiting, een vorm van mensenhandel. De meeste slachtoffers van mensenhandel houden de uitbuiting geheim uit angst voor hun eigen veiligheid en die van hun familie. Om uit de situatie van gedwongen prostitutie te komen, hebben zij oplettende omstanders nodig die de signalen daarvan herkennen en
vervolgens actie ondernemen.

Parler Le Frnçais des affaires

Geen gestotter tijdens het netwerken en geen gehakkel tijdens een presentatie. Vijzel jouw zakelijk Frans op naar een hoger niveau!

SCRUM (remake)

Maak grote projecten klein en overzichtelijk met Scrum. Hoe? Ontdek het in deze vernieuwde training.

Winnaars van de maand april:

Kitty van der Steen en Michelle van Stijn. Gefeliciteerd! Jullie hebben een waardebon gewonnen van jullie favoriete horecazaak 😀 De training van de maand mei is Allround medewerker Backoffice. Je hebt nog een paar dagen de tijd, dus maak de training snel. Dan maak jij nog kans op een waardebon!