Duincamping De Lepelaar kiest voor het premium pakket in plaats van basis pakket van RecreatieHero. Duincamping De Lepelaar die aangesloten is bij RECRON, FNV Recreatie en CNV vakmensen kiest hiervoor omdat  zij een leeromgeving in eigen Look & Feel wilde. Vanaf heden kunnen ook zij nu medewerkers koppelen aan trainingen en doelgroepen, hierdoor worden medewerkers automatisch gekoppeld aan trainingen die horen bij de functie die zij hebben.

Over Duincamping De Lepelaar

Op de autovrije Duincamping De Lepelaar verblijft u midden in een bijzonder duingebied: nog een tikkeltje wild tussen de duinrozen, berken en rozenbottelstruiken, in een beschermende duinpan of zelfs op de top van een duin. Of u nu komt met een caravan, een camper, een tent of kiest de glamping-mogelijkheden, werkelijk geen plek is hetzelfde! De camping ligt tegen natuur- en stiltegebied het Zwanenwater en het nabijgelegen Noordzeestrand is makkelijk bereikbaar per voet of met de fiets.

Over RecreatieHero

RECRON, FNV Recreatie en CNV vakmensen hebben het initiatief genomen om een breed palet aan online trainingen aan de recreatie ter beschikking te stellen. Dit palet bestaat uit trainingen HorecaHero en GoodHabitz, dat wordt aangeboden binnen een voor de recreatie ingericht leer management systeem. KIKK/SFR en het O&O fonds van de verblijfsrecreatie maken de financiering mogelijk.