Ook op Texel wordt bij het grootste recreatiebedrijf van het Waddeneiland gestart met RecreatieHero. Juist nu wordt extra ingezet op e-learning, zodat iedere medewerker straks nog beter de gasten weer welkom kan heten op het mooie eiland! De Krim heeft gekozen voor RecreatieHero Premium en is deze week officieel live gegaan met ”De Krim Academy”.

De Krim Texel is een uniek Texels recreatiebedrijf met negen exploitaties op Texel, 13.000 slaapplaatsen en méér dan 500 medewerkers. Bij de Krim Texel is goed gastheerschap cruciaal. Dit dragen zij uit naar hun gasten, medewerkers én eilanders. Zij willen met alles wat ze doen hun verwachtingen en ervaringen overtreffen. Dit doen zij op een persoonlijke, open, loyale en relevante manier. Voor iedereen, elke dag! Meer lezen over De Krim Texel? Kijk dan op www.krim.nl.

RecreatieHero Premium

Bij RecreatieHero trainen we je medewerkers niet alleen op het gebied van vakinhoudelijke kennis, we willen ze ook motiveren en inspireren om zichzelf te ontwikkelen. De kracht van persoonlijke ontwikkeling is dat je meer regie kunt nemen over je eigen leven. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in je dagelijkse doen en laten. Daarnaast zit je ook beter in je vel wanneer je jezelf ontwikkelt, relativeer je eenvoudiger en leer je een stuk sneller!

Met het Premiumpakket van RecreatieHero is de Krim Texel nu niet alleen in staat om een compleet in huisstijl ingericht leerplatform aan te bieden, maar kunnen zij ook eigen gemaakte (praktijk)trainingen toevoegen! Klinkt goed toch? Leren is nog nooit zo leuk geweest!