Wil je jezelf voorstellen en wat is je functie binnen het bedrijf?

Mijn naam is Lisa Molema en ik werk als Medewerker P&O bij De Krim Texel. Ik werk nauw samen met mijn collega’s om ervoor te zorgen dat onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan en zich kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf.

Waarom zou je RecreatieHero aanbevelen aan andere vakantieparken of recreatiebedrijven, gebaseerd op jouw ervaringen bij De Krim?

RecreatieHero biedt een veelzijdig en gebruiksvriendelijk leerplatform dat goed aansluit bij de behoeften van de recreatiesector. De variëteit aan cursussen en de mogelijkheid om op eigen tempo te leren, maakt het een geschikte tool voor elke organisatie die investeert in de ontwikkeling van haar personeel.

Kun je een voorbeeld geven van een situatie waarbij RecreatieHero een grote rol heeft gespeeld in het oplossen van een uitdaging of probleem bij De Krim?

Een goed voorbeeld is de integratie van nieuwe medewerkers tijdens het hoogseizoen. Door de hoge instroom van seizoenswerkers was het een uitdaging om iedereen snel en effectief te trainen. Met RecreatieHero konden we nieuwe medewerkers snel op de hoogte brengen van onze procedures en standaarden.

Jullie gebruik van het leerplatform is indrukwekkend hoog; wat doen jullie dat zoveel medewerkers er actief mee aan de slag gaan?

We hebben voor elke afdeling en functie verplichte cursussen vastgesteld die nieuwe medewerkers moeten volgen wanneer ze in dienst komen. Dit zorgt ervoor dat iedereen de basisvaardigheden en kennis heeft die nodig zijn voor hun specifieke rol.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik van RecreatieHero voor jullie bedrijf?

Het platform biedt cursussen die op elk moment en vanaf elke locatie toegankelijk zijn, wat vooral handig is voor onze seizoensgebonden werknemers. Door te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, verhogen we hun werkplezier en betrokkenheid bij de organisatie. Door gebruik te maken van gestandaardiseerde trainingsmodules, kunnen we consistentie in kennis en vaardigheden waarborgen over alle afdelingen heen.