Camping de Nollen kiest voor het premium pakket in plaats van basis pakket van RecreatieHero. Camping de Nollen die aangesloten is bij RECRON, FNV Recreatie en CNV vakmensen kiest hiervoor omdat zij een leeromgeving in eigen Look & Feel wilde. Vanaf heden kunnen ook zij nu medewerkers koppelen aan trainingen en doelgroepen, hierdoor worden medewerkers automatisch gekoppeld aan trainingen die horen bij de functie die zij hebben.

Over Camping de Nollen

Kamperen met het Noordzee-strand binnen handbereik. Genieten van frisse lucht, zee, duinen en een ontspannen sfeer, dat is Camping De Nollen in Callantsoog!

Op strandcamping De Nollen bieden zij u uitstekende kampeermogelijkheden. U kunt een keuze maken uit mooie plaatsen met of zonder elektra, water, riolering en kabel TV. Daarnaast verhuurt De Nollen Trekkershutten, ingerichte De Waard tenten, kampeerbungalows en stacaravans. Voor elk wat wils dus!

Over RecreatieHero

RECRON, FNV Recreatie en CNV vakmensen hebben het initiatief genomen om een breed palet aan online trainingen aan de recreatie ter beschikking te stellen. Dit palet bestaat uit trainingen HorecaHero en GoodHabitz, dat wordt aangeboden binnen een voor de recreatie ingericht leer management systeem. KIKK/SFR en het O&O fonds van de verblijfsrecreatie maken de financiering mogelijk.