Nieuws

RecreatieHero is live!

Vanaf vandaag kan ook jij gebruik maken van RecreatieHero; dé online campus voor jou! Ons aanbod bestaat uit maar liefst 150 leuke en leerzame trainingen op het gebied van competenties, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Kies zelf welke trainingen je wilt volgen en waar je jezelf in wilt trainen! Wil jij beter worden in je communicatie? Wil jij je verdiepen in de algehele gastvrijheid? Of wil je liever de focus leggen op je sociale vaardigheden? Wij bieden een breed pakket waarin voor iedereen wat te vinden is. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

Bij RecreatieHero trainen we je niet alleen, we willen je ook motiveren en inspireren. Jezelf ontwikkelen is leuk. De kracht van persoonlijke ontwikkeling is dat je meer regie kunt nemen over je leven. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in je dagelijkse doen en laten. Daarnaast zit je ook beter in je vel wanneer je jezelf ontwikkelt, relativeer je eenvoudiger en leer je een stuk sneller. Hoe leuk en leerzaam is dat!?

Werk jij in de recreatiebranche en zou je graag gebruik willen maken van ons leerplatform? Meld je dan nu aan via ons tipformulier. Vul alle gegevens in en je werkgever ontvangt van ons een uitnodiging. Voordat je het weet kun je inloggen en aan de slag met RecreatieHero!

Wij zijn enorm blij met het resultaat, hopelijk jij ook!

  • Share:
Ik ben werkgever