Veelgestelde vragen

Waarom RecreatieHero?

Jezelf ontwikkelen is leuk. De kracht van persoonlijke ontwikkeling is dat je meer regie kan nemen over je leven. Op de werkvloer en in het dagelijks leven. Daarnaast zit je ook beter in je vel wanneer je jezelf ontwikkeld, relativeer je eenvoudiger en leer je een stuk sneller. RecreatieHero helpt je hierbij!

Ons aanbod bestaat uit maar liefst 150 leuke en leerzame trainingen op het gebied van competenties, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Kies zelf welke trainingen jij wilt volgen en blijf jezelf ontwikkelen!

Hoe krijg ik toegang tot de trainingen van RecreatieHero?

Ben jij werkzaam in de recreatiesector? Is jouw werkgever aangesloten bij KIKK, voorheen Stichting Sociaal Fonds Recreatie? Je werkgever kan dan kosteloos een account aanvragen via het aanmeldformulier. Jullie ontvangen dezelfde dag nog de inlogcodes zodat je direct aan de slag kan met het leerplatform.

Mag ik alle trainingen volgen?

Ja, bekijk ons volledige aanbod in de Catalogus binnen het leerplatform. Je bent vrij om alle online trainingen op te starten. Succes!

Moet ik betalen voor RecreatieHero?

Nee, alle bedrijven in de recreatiesector die zijn aangesloten bij KIKK, voorheen Stichting Sociaal Fonds Recreatie, kunnen gratis gebruik maken van het RecreatieHero Basis pakket. Je werkgever kan zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Je kan je werkgever ook tippen door het tipformulier in te vullen waardoor hij of zij een uitnodiging ontvangt.

Krijg ik een certificaat bij het behalen van een training?

Ja. Na het positief afronden van een training ontvang je een gepersonaliseerd certificaat. Dit certificaat wordt automatisch opgeslagen in je Portfolio en kan je downloaden in PDF formaat.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Geen probleem! Gebruik de link Wachtwoord vergeten op de inlogpagina van het leerplatform.

Ik ben werkgever