--

De online campus voor iedereen in de recreatiebranche

Ons aanbod bestaat uit maar liefst 150 leuke en leerzame trainingen op het gebied van competenties, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Kies zelf welke trainingen je wilt volgen en houd je eigen voortgang bij. Blijf je ontwikkelen met behulp van RecreatieHero. Leren is nog nooit zo leuk geweest!

Motiveren & inspireren

Bij RecreatieHero trainen we je niet alleen, we willen je ook motiveren en inspireren. Jezelf ontwikkelen is leuk. De kracht van persoonlijke ontwikkeling is dat je meer regie kunt nemen over je leven. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in je dagelijkse doen en laten. Daarnaast zit je ook beter in je vel wanneer je jezelf ontwikkelt, relativeer je eenvoudiger en leer je een stuk sneller. Klinkt goed toch?

Je eigen digitale leeromgeving

Alle trainingen van RecreatieHero zijn meetbaar en geven inzicht in jouw kennisniveau. Met een druk op de knop kan je eenvoudig je voortgang bekijken. Tevens ontvang je van ons na het afronden van elke training een gepersonaliseerd certificaat. Jezelf ontwikkelen is niet alleen leuk maar ook ontzettend leerzaam!

RecreatieHero wordt jullie aangeboden door:

Een greep uit de trainingen

Met de online trainingen van RecreatieHero ben je nooit uitgeleerd. Een leven lang leren, dat is waar het uiteindelijk om gaat. Volg nu onze trainingen en word de beste versie van jezelf!

De voordelen van je eigen online campus

Ontdek de belangrijkste voordelen

Investeer in persoonlijke ontwikkeling

Verbeter je kennis

Versterk je persoonlijke vaardigheden

Verdiep jezelf in je interesse

Vergroot je zelfvertrouwen

Wil jij aan de slag met RecreatieHero? Tip dan nu je baas!

    Bij het invullen van het formulier gaat u akkoord met de AVG overeenkomst.

    Ik ben werkgever